Το Γνωρίζατε;

 

Ρεβύθια

 

Τα ρεβίθια μπορεί να είναι μικρά, αν και είναι γεμάτα με καρδιαγγειακή διατροφή. Φορτωμένο με ίνες, κάλιο και βιταμίνες, τα ρεβίθια μπορούν να μειώσουν τη χοληστερόλη και να μειώσουν τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων.

 

 

Σύκα

 

Τα σύκα είναι μια θαυμάσια πηγή διατροφής για την καρδιά σας. Ο γλυκός καρπός είναι γεμάτος με ασβέστιο και φυτικές ίνες. Τα σύκα μπορούν ακόμη και να αντιστρέψουν τα αποτελέσματα της καρδιαγγειακής νόσου!

 

 

Πράσινο Τσάι

 

Αυτό το αναζωογονητικό ποτό έρχεται με πολλά αντιοξειδωτικά και βοηθά στην πρόληψη της συσσώρευσης αρτηριακών πλακών. Επίσης μειώνει την LDL, τη χοληστερόλη και τα τριγλυκερίδια! Πίνετε το εάν θέλετε να προωθήσετε την υγεία της καρδιάς σας.

 

 

Φακές

 

Οι φακές μπορούν να κάνουν θαύματα για το πιάτο που κάνετε, όμως ας επικεντρωθούμε στα καρδιακά υγιή οφέλη που έρχονται με αυτά τα όσπρια. Εκτός από την εξαιρετική πηγή καλίου, πρωτεϊνών και μαγνησίου, μειώνουν τον κίνδυνο ανάπτυξης καρδιακών παθήσεων και εγκεφαλικών επεισοδίων. Άλλα οφέλη περιλαμβάνουν μείωση της αρτηριακής πίεσης, μείωση των επιπέδων χοληστερόλης και μείωση του κινδύνου συσσώρευσης πλάκας.

 

Print | Sitemap
© Maria Kladaki